Hírek

Azahriah megírta a SOAD és a Rammstein szerelemgyerekét

A legutóbbi album, vagyis a Memento 2023. május 1-jén jelent meg, csütörtök éjjel pedig megérkezett a legújabb albuma, tele nem várt zenei megoldásokkal és egy kőkemény rock dal is helyet kapott rajta.

A februári mariana.árok, illetve a márciusi cipoe után most itt van Azahriah új albuma, a Skatulya I., ami röviddel éjfél után jelent meg a zene- és videomegosztókon. Rajta egy SOAD és Rammstein szerelemgyerekeként is értelmezhető dal, a tartarosz, ami kétségtelenül megmutatja a 22 éves előadó sokoldalúságát.

Azahriah a számokban magyarul, angolul, németül, illetve spanyolul énekel, a dalok mellé pedig új videók is készültek, a Lesson, a Yukata, a Tartarosz és a Viadal című szerzeményekhez, valamint a Cipoe teljes változatához is.

Alig másfél hónap múlva háromszor fogja bevenni a Puskás Arénát, illetve fellép az osztrák Nova Rock fesztiválon is, ahol minden bizonnyal a tartarosz dal hangzásával fog színpadra állni. Sokan tudják, hogy Azahriah a rock és a metal világából érkezett, így nem meglepő tőle a rockosabb hangzás. 

A teljes albumot ITT lehet meghallgatni.