Hírek

Az AGAVOID folytatja a Hangkép sorozatot

Lorde, Solar Power


A Hangkép videós sorozatának új epizódjában az AGAVOID-dal ismerkedhetünk meg. A stúdióba érkező zenekar ezúttal is Bicsérdi Ádámmal beszélgetett a támogatott időszak terveiről. A Hangkép stúdióbeszélgetései bemutatják az NKA Hangfoglaló Program Induló Előadói Alprogramjában támogatott produkciókat.

Az AGAVOID zenekar 2015 nyarán alakult meg, trip-hop, experimental és dream pop elemekkel kísérletezve. A zenekar trióként működik énekes, billentyűs, basszusgitáros-producer felállásban. Az eklektikus alapokból határozottan, de finoman építkező zenét az elektronikus ritmusok és hangminták nem megszokott használata jellemzi. A képekkel variáló éteri vokálok élőben basszusgitárral és szintetizátorral válnak teljessé.

 
  A videót készítette: Dencs Dominik, Galgóczi Olivér, Kunics Olivér, Langó Ádám Hangkeverés: Kass Levente Moderátor: Bicsérdi Ádám Felvételvezető: Tóth Barbara Smink: Tímár Sára Jelen videó a Hangfoglaló Program tulajdona. A videóban elhangzó dalok és videóklip az AGAVOID tulajdonában állnak.