Hangfoglaló

HOTS SongLab - még egy hétig nyitott a lehetőség!

Lorde, Solar Power


Tíz nappal meghosszabbítottuk a HOTS SongLab idei eseményére a jelentkezési határidőt, így július 10-ig még nyitott a lehetőség mindazoknak, akik szívesen dolgoznának világhírű producereinkkel daluk befejezésén.

A Könnyűzenei Szolgáltató Iroda és a HOTS - Hungarian Oncoming Tunes könnyűzenei exportiroda a SuperSize Recordingsszal és az Artisjusszal közösen idén is megrendezi a HOTS SongLabet. A program tavaly mutatkozott be, azzal a céllal, hogy a nemzetközi piacra vágyó magyar produkciók külföldi producerektől leshessenek el bevett gyakorlatokat az utómunkában, a személyre szabott workshopok végeredménye pedig nyolc olyan dal lesz, amik végső formájukat egy folyamatos párbeszédben nyerhetik el a SuperSize falai között.

A jelentkezés meghosszabbított határideje: 2020. július 10.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

A HOTS SongLab idén 2020. október 6-9. között kerül megrendezésre, és a tavalyi évhez hasonlóan most is minden egyes napján egy-egy nemzetközileg elismert producer dolozik majd az általa kiválasztott magyar produkciókkal. Az esemény vendégei Clint Murphy (Enter Shikari, Busted), Jake Gordon (Emeli Sandé, Skepta, Ocean Wisdom), Mo Hausler (Marina & the Diamonds, Lily Allen, Everything Everything), és Steve Dub (Moby, The Chemical Brothers, UNKLE, New Order) lesznek - az alábbi űrlapon nekik célozva lehet beküldeni demókat 2020. június 30. 13:59-ig, majd minden szakember 2-2 produkciót választ majd, akivel közösen dolgoznak a dalok befejezésén, utómunkával és rögzítéssel.

https://www.youtube.com/watch?v=HISX0NW_Zyg&feature=emb_logo
hirdetés