Koncert

New Level Empire klipje az igazi titkokról

New Level Empire klipje az igazi titkokról

2021 sem múlhat el a szokásos őszi New Level Empire születésnapi koncert nélkül, idén pedig ez a szám a karmikus nyolcashoz ért. Hosszú idő és számos rádiós kollab-szerzeményük után jelenik meg egy új, önálló New Level Empire dal „Látható” címmel, amihez egy különleges videó is készült.

„Az új dal a rejtett és látható érzésekről, titkainkról és őszinte érzelmeinkről szól, amit meg kell mutatnunk. A „Látható” klipjében a sziluettel, az árnyékokkal, a kontraszttal játszunk, ami erősen vizualizálja a dal mondanivalóját” – fejti ki Zola, az együttes énekese.  

A filmben egyébként a tagok mellett egy női szereplő is feltűnik, Güler Handi személyében, akit a közönség a Konyhafőnök műsorból, illetve jelenleg a Street Kitchen gasztroportál arcaként ismerhet. De most nem a főzőtudományát, hanem a szemét csillogtatta meg.

A modern pop-ötös formáció számára az idei év 2 rádiós dalt is hozott. Az év elején debütált „Te csak így vagy jó” után, nyár óta a „Az első és utolsó” szerepel szép eredménnyel a magyar rádiós listákon.

A zenekar legközelebb a 8. születésnapi koncertjén, november 19-én „Látható” és hallható az A38 színpadán, olyan vendégelőadókkal, mint Wolf Kati, Horváth Boldi (Kelemen Kabátban), Boros Csaba (Republic) és Curtis.