Koncert

BALKAN FANATIK KÍSÉRLETI PROJEKT

Lorde, Solar Power


Igazi koncertkülönlegességgel nyitja az évet a Balkan Fanatik az Akvárium Klub KisHalljában, 2017. február 25-én, szombaton. A felfrissült banda a kedvelt slágerek mellett vadonatúj dalokkal is jelentkezik ezen a koncerten. Ősbemutató is várható! A koncert sztárvendége a Fourtissimo fúvószenekar lesz. A formáció rendkívül hangulatos jazz-funk / rock oldalát is megcsillogtatja majd az este folyamán.

A Balkan Fanatik tavaly Karácsonykor megjelent, “kísérleti” projekt CD-je, amely a csapat mélyművészeti oldalát kedvelő jazz / electronic / crossover műfaj rajongóknak kedveskedett, főként a két főhős, Lepe és Jorgosz projektje, a hazai jazz éra kiválóságainak közreműködésével jött létre. Egy, a népzenét a jazzel és elektronikával ötvöző, új crossover világzenei albummá nőtte ki magát, s az Urban Fragments címet kapta.

Balkan Fanatik Cover

Új Balkan Fanatik lemez és klip 2017-ben

A 2015-ben megjelent Csókolj meg, babám című nagylemez után 2017 tavaszán friss koronggal jelentkezik a csapat, melynek első hírnöke a Szeretsz-e még című dal, melynek klipje a Petőfi TV-ben debütál szombaton, azaz január 28-án este, aztán felkerül a csapat YouTube csatornájára is. Természetesen ez a dal, több friss szerzeménnyel együtt Farsangi bulin is felcsendül majd, igazi ősbemutató várható tehát az új lemez kapcsán!

További infók ITT.