Hírek

Japán dzsessztrombitással készített közös dalt a MÖRK

Második nagylemezének utolsó felvezető kislemezét jelentette meg a MÖRK.

A budapesti MÖRK második lemeze In the Golden Hour címmel jelenik meg november 11-én. A srácok több dalt is bemutattak már róla, a legújabb, Baby című dal a napokban debütált és két különlegessége is van: egyrészt a japán dzsessztrombitás Takuya Kuroda is szerepel a dalban, másrészt Ef Zámbó Szonja egy fantasztikusan egyedi és különleges videót rendezett a nótához. Íme:

A lemez első felvezető dala a Like a Bird volt, még július végén napvilágot látott: 

Ezt augusztus végén az If Our Love követte:

Közben voltak olyan dalok is, amelyekhez nem készültek videók, ezek a zenekar Spotify oldalán hallgathatók meg. 

Visszatérve a frissen megjelent Baby című dalhoz, a frontember Zentai Márk így fogalmazott az alkotásról: "A Baby kivételesen tényleg arról szól, hogy találtam valakit, akivel nagyon jó együtt lenni és hogy ez mekkora csoda. A dal stílusa és hangulata miatt adta magát, hogy felkérjük Takuyát egy szólóra. Azonban ő akkora lendületet kapott, hogy amellett, hogy egy zseniális szólót rögzített, gyakorlatilag  “telejátszotta” a dalt, jópár arrange hallható a dalunk végleges verziójában, amit ő talált ki és játszott fel. Mindannyian nagyon szeretjük a végeredményt, és megtisztelőnek érezzük, hogy Takuya elfogadta a felkérésünket.” 

A trombitaművész lehet, hogy itthon kevésbé ismert, ám mind Japánban, mind az Egyesült Államokban elismert zenésznek számít. Ismerkedjünk meg vele is egy saját dalán keresztül:

A teljes második MÖRK-lemez tehát hamarosan elérhető lesz, azonban előtte már élőben is debütálnak a dalok a zenekar MüPá-s koncertjét, november 5-én. Erre ITT lehet jegyet váltani, jelen pillanatban két darab van már csak. 
 

hirdetés