Hangfoglaló

100 nyári koncert a Hangfoglaló támogatásával

13 helyszínen közel 100 koncertet adnak a Hangfoglaló Programiroda Induló Előadói Alprogramjának támogatottjai. A Hangfoglaló Programiroda Induló Előadói Alprogramja idén 13 különböző helyszínen és rendezvényen biztosít fellépési lehetőséget a pályázat nyertes előadói számára. A koncertek nyári fesztiválokon és koncert helyszíneken valósulnak meg, széles körben ismertetve meg a zenekarokat a közönséggel.

Az Induló Előadói Alprogram támogatottjai megtalálhatók lesznek a Művészetek Völgyén, az Ördögkatlan Fesztiválon, a Campus Fesztiválon, a VéNégy Fesztiválon, a Kolorádó Fesztiválon, a Gólem Fesztiválon, az ArtKert Fesztiválon, a Fekete Zaj fesztiválon, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a Bánkitó Fesztiválon, a Paloznaki Jazzpikniken, és jelentős fővárosi koncerthelyszíneken is.

 

Az Induló Előadói Alprogram egyik kiemelt feladata, hogy a támogatási időszak alatt kísérje és támogassa a nyertes előadók tevékenységét. Ennek részeként a nyertesek támogatási szerződései értelmében ingyenes koncerteket vállal a Hangfoglaló Programiroda által megjelölt nyári fesztiválokon és koncerthelyszíneken. A koncertek szervezése már javában tart, számos zenekar mutatja meg magát a közönségnek az NKA által finanszírozott, és az Induló Előadói Alprogram által megvalósított fellépési lehetőségeken keresztül.