Hangfoglaló

Hetente új epizóddal érkezik két élőzenés sorozat

Lorde, Solar Power


A SuperSize stúdióban rögzített minikoncertek mellett a Hangkép videók akusztikus dalaival is jelentkezünk. Két zenei videósorozat is indul párhuzamosan a Hangfoglaló oldalán, hogy némileg csökkentsük az élőzene nélküli időszak tüneteit.

Az SSR Session néven futó sorozatban a HOTS és a brit zeneipari magazin, az IQ felkérésére készített showcase-koncerteket tesszük elérhetővé. A SuperSize stúdióban rögzített felvételeken a legfrissebb HOTS-shortlisten is szereplő három előadó, Saya Noé, Дeva (Deva) és a The Devil’s Trade mutatja be élőben legjobb dalait. A videókat a fotósként, kliprendezőként ismert sinco készítette.

A másik sorozatban a tavalyi évad induló előadóival készített Hangkép-sorozatunk élő dalfelvételeit nézhetitek meg újra. A videós interjúk végén több zenekar is új, vagy korábban a nyilvánosság előtt nem hallott hangszerelésben, felállásban adott elő egy-egy dalt a B32 színpadán. Nagy Bogi például egy, a felvétel napja előtti estén írt számmal rukkolt elő élőben, Saya Noé pedig az első nagylemezére felkerülő verzióhoz képest teljesen eltérő, lecsupaszított formában adta elő egyik dalát. De feltűnik a sorozatban még a Tündérvese, a The Anahit, a Napfonat, A Bence Kalandjai, a Chain Bridge Pop és NYPE is.

https://www.youtube.com/watch?v=76adSDkJGkI
hirdetés