Lapszemle

ZENESZÖVEG BESZÉLGETÉSEK

Lorde, Solar Power


A 'Zeneszöveg beszélgetések' című sorozatot a zeneszoveg.hu oldal létrehozói álmodták YouTube-ra. Ez egy olyan sorozat, melyben dalszerzők és szövegírók kerülnek bemutatásra, sajátos beállításból.  A gondosan összeválogatott vendégekről nagyon sok fontos dolog derül ki a beszélgetések során, tartalmas és profin összerakott interjúkat nézhet meg bárki a zeneszöveg video csatornáján ITT.  

Vendégek eddig: Paksi Endre, Wellhello, Hajós András, Pély Barna, Szabó Ági, Geszti Péter, Animal Cannibals, Czutor zoltán, Orbán Tamás, Szekeres András és még sokan mások...

"Zeneszöveg.hu beszélgetések sorozatunkban dalszerzőket kérdezünk, akik a legkülönfélébb zenei stílusokból érkeznek. Lesznek dalszövegírók, akik a háttérben írják a nap mint nap dúdolt sorokat, és lesznek előadók, akik saját szavaikat éneklik. Bár a beszélgetések elsősorban a dalszerzésről és a dalszerző pályájáról szólnak, a különböző személyiségek végül kibújnak a kérdések sora mögül, és abban a formában mutatkoznak, ahogy talán ritkán látni őket."

   
hirdetés