Lapszemle

"ANGUS! EZT MOST NEM ÉLVEZEM!" - KONCERT.HU

Lorde, Solar Power


Robbant a bomba, hivatalosan is Axl Rose veszi át a frontemberi posztot az AC/DC élén, és bár egyelőre csak ideiglenesen, a rajongók nagyobb része mégis becsapva érzi magát. A koncert.hu-n Görögh Atus összefoglalta mit érez most, elhivatott rajongóként írta meg véleményét.

"Nézem az HBO-n a Bakelit című sorozatot, ami pontosan erről szól. A harmadik részben Alice Coopert próbálja leválasztani a zenekaráról egy öltönyös lelkes business gyerek, és olyan mérhetetlen alázásban lesz része Cooper jóvoltából, hogy azt nem teszi ki az ablakba. Az már csak egy mellékes észrevétel, hogy Mick Jagger a film producere, aki aztán olyan üzleti magaslatokba rakta a Stonest, hogy az oligarchák csak pislognak. De! Nem hinném, hogy Keith vagy Jagger kiválása után folytatnák a turnézást. Axl Rose mindig fittyet hányt a körülötte lévőkre, még Freddie Mercury emlékkoncertjén is képes volt olyan kritikán aluli produkcióra a fellépés előtti hektószámba tolt alkohol és miegymás miatt, ami szintén egy elévülhetetlen tett tőle. Negatív értelemben. 

Axl nem léphetne be Bon Scott és Brian Johnson után a mikrofon mögé. Imádtam a Guns 'N Rosest, imádtam ahogy felrobbantották a színpadot energiával, imádtam hogy úgy néztek ki, ahogy egy rockzenésznek ki kell néznie. De ahogy ez a 2016-os Guns már nem Guns, úgy az AC/DC már nem AC/DC! Nyilván a Stones sem az a Stones már, de legalább együtt tolják a rozoga szekeret. Két rockzenei alappillér kihátrált a józan ész és a szív mögül a pénz felé."

A teljes írás ITT található.

hirdetés