Koncert

Az Indián - az Anna and the Barbies dupla jubileumi koncertje

Lorde, Solar Power


Már megszokhattuk, hogy az Anna and The Barbies mindig valami újdonsággal rukkol elő és minden koncert egy igazi összművészeti kavalkád. Nem lesz ez másképp most sem, hiszen ezúttal november 23-án varázsolnak el minket a Nemzeti Színházban, ráadásul egyből dupla előadással (ugyan az egyik már teltházas). Az apropó a jubileumi lemezbemutató koncert.

Mire számíthatunk?

"Az Indián" egy tematikus Anna and the Barbies koncert-darab. Egy, a 21. századba leszületett indián útkereséséről szól, a GPS, bérfeszültség és a hashtagek világában.

A darab egyben egy rendhagyó lemezbemutató is - a zenekar 15. évfordulójára íródott album, valamint az elmúlt 15 év dalainak szimfonikus, kórusműre átírt és akusztikus verziói.

Pásztor Anna rockszínpadi, post-punk-sámán jelenléte adja az Indián kaszttalan, disszonáns karakterét, ami mégis varázslatosan harmóniába hozza a valaha kettészakított közönséget.

Az est során a zenekar kiegèszül a Szent Effrém férfikórussal, a Mynk vonósnégyessel, és egy kortárs tánckarral.

Vendégművészek: Kardos Horváth János és Lee Olivér Karnagy: Bubnó Tamás Koreográfus: Túri Lajos Péter Rendező: Pásztor Anna A kis létszámú, megismételhetetlen estre itt vásárolhattok jegyeket: https://www.jegymester.hu/hun/Event/62002122/AZ-INDIAN---AZ-ANNA-AND-THE-BARBIES-JUBILEUMI-LEMEZBEMUTATO-KONCERTJE

Esemény

A koncert a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.
hirdetés