Koncert

Óriási rock/punk bulit csapott a Supernem!

nincs kép


11. születésnapja alkalmával csütörtökön együtt bulizhattunk a Sexnuggets és a Supernem együttessel. A koncerten mi is ott jártunk.

A hazai poprock legvagányabb zenekara májusban jubilált 1.000 koncertjével, majd múlthét csütörtökön bevette a Supernem az Instantot is. 18 év zenei válogatása csendült fel, ráadásul egy igen hosszú koncertre került sor, ugyanis 22 számot játszott a banda. Természetesen helyet kaptak a legnagyobb klasszikusok: K-k-kétszer, Reggelig Táncolni Egy Rossz Cipőben vagy a Hova Megy, Ki?...

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Supernem 🔥 @supernemofficial

• Music Backstage • (@musicbackstage) által megosztott bejegyzés,

A koncert dupla ráadással zárta a zenekar, így a kihagyhatatlan Generáció és a Tudományos Fantasztikus Pop dalokkal ért véget a koncert.

Hihetetlen, hogy a Supernemnél még mindig ennyi energia van a színpadon, mint 18 évvel ezelőtt. Mindegy mekkora helyszínről van szó mindig árad az erő a zenekar tagokból. Még sok ilyen koncertet!

Hallottátok már Szabi közreműködésével készült új Margaret Island dalt? Ha nem tessék csekkolni: Lessétek meg legközelebb mikor és hol találkozhattok a zenekarral: események