Hírek

Király Viktor kipróbálta magát cowboyként- megjelent a "Favorite Place"

Lorde, Solar Power


A világhírű Bob Sinclar olyan nagy bizalmat szavazott Viktornak és a belga producer Janee-nak, hogy már a második közös produkciójukat adja ki a nemzetközi, Franciaországban lévő lemezkiadóján keresztül. Az első dal  (This Is How I Walk) sikerein felbuzdulva, március 26-án jelent meg a "Favorite Place" című szerzemény.

„Hihetetlen érzés számomra, hogy a világhírű francia DJ, producer Bob Sinclar is elismeri tehetségünket, és teljes mellbedobással támogatja projektünket.

Janee-val a közös munka és ismerkedés 2019-ben Amszterdamban indult, és azóta is folyamatosan születnek közös zenéink. Nagyon büszke vagyok arra, hogy közös munkánkat viszonthallom nemcsak Magyarországon, hanem külföldi rádiókban is. Bízunk benne, hogy ennél a dalnál sem lesz ez másképp.

Ehhez a számhoz egy profi videóklipet készítettünk, ami a vadnyugatra invitál. Mindig is szerettem volna egy western, cowboy videót készíteni, mondhatni az a kedvenc helyem. A Bob Sinclar által vezetett kiadó a Yellow Productions, a KMM Records (Visions) és  Nagy Bence, illetve csapata által tudott elkészülni ez a hangulatos videóklip.”

Mutatjuk a végeredményt: https://www.youtube.com/watch?v=uV9rbhlEqDo