Hírek

Így indul be a Kowalsky meg a Vega

Lorde, Solar Power


Szóra sem érdemes, hogy 2020-ban hol tartanak és mit nem tudtak csinálni a hazai könnyűzenei élet szereplői a koronavírus miatt, tényleg semmi értelme most sokadszorra is ugyanazt a lehangoló összegzést leírni, amit már úgyis mindenki tud. Nézzünk inkább a jövőbe és lássuk például a Kowalsky meg a Vega mire készül az év utolsó hónapjaiban.

A zenekar a járványhelyzet miatt ez év szeptemberéig igencsak elhessegette az 500 fős koncertezési terveket, összesen két nyári koncertet adtak, Debrecenben és Siófokon, most úgy tűnik találtak megoldást és pár napja meghirdettek 10 „színháztermes jellegű” eseményt. A helyszínekből eredően várhatóan ülős koncertre kell készülnünk, de biztosra vesszük, ezt a rajongók egyáltalán nem bánják, végre ismét koncertezik majd a csapat.

A turné előtt október 29-én jön az „Elég lenne” c. dal videóklipje, majd október 30-án egy igen bő lére eresztett, 50 dalos 3 CD-s box, ami Kowalsky 30 éves munkásságát foglalja jelképes keretbe. Az I. CD javarészt vadonatúj dalok gyűjteménye, kiegészítve átdolgozásokkal, melyek jubileumi gyűjteménye folytatódik a II., illetve a III. CD-n. Mindent egybevéve sűrű hónapok jönnek a Kowalsky meg a Vega rajongóknak, hogy stílszerűek legyünk, szép kis „esszencia” jött most össze.