Hangfoglaló

Hibrid eseménnyel, és három magyar előadóval jön a Primavera Pro!

Lorde, Solar Power


Idén a Primavera Sound zenei fesztivál elmarad, viszont a szervezők a tavalyi év hibrid megoldásához hasonlóan idén is megszervezik a fesztivált kísérő szakmai eseményt. A Primavera Pro tizenkét éve várja a nemzetközi karrierépítés iránt nyitott produkciókat, illetve showcase koncertjein mindig a legizgalmasabb tehetségeket mutatja be. Magyarországot idén a HOTS - Hungarian Oncoming Tunes könnyűzenei exportiroda és a fesztivál partnerségének köszönhetően Babé Sila, a Gustave Tiger és a MORDÁI képviseli.

A Primavera Pro Európa egyik legrangosabb szakmai eseménye, az elmúlt években olyan hazai előadók tudtak itt bemutatkozni, és ezzel együtt a nemzetközi karrierjük következő lépcsőjére ugrani, mint a Belau, a Dope Calypso, és a Mayberian Sanskülotts. Idén a pandémiás helyzetre való tekintettel a Primavera Sound zenei fesztiválja elmarad, azonban a Primavera Pro szakmai programjait a megfelelő intézkedések mellett élőben minimális létszámmal, illetve online streamen is megtartják.

Hazánkat 2021-ben Babé Sila, a Gustave Tiger és a MORDÁI képviseli az eseményen. A Primavera Pro idei szlogenjének a "Discuss to resist" - "Diskurzussal ellenállni"-t választotta, és kimondott céljuk a járvány ellenére életben tartani azt a párbeszédet, amely segítségével konstruktívan építhető a nemzetközi zeneipar globális jövőképe.

A június 2-4 között megrendezendő eseményen való részvétellel, akkreditációval kapcsolatosan további információ a program honlapján érhető el.

https://www.youtube.com/watch?v=W4Yf18eb-iI
hirdetés