Hangfoglaló

Electronica meets Pop - fúziós live est a Beat Rádió műsorán

Lorde, Solar Power


Electronica meets Pop - fúziós live esttel újít ma este 20:00-kor a Beat online rádió. Az öt előadó egyéni és közös performanszait  és a hangulatot a házigazdák, Szabó István és Rédl Ádám a Beat két műsorvezetője terelgeti.

Beat néven 2020. szeptember elsején új digitális rádió indult a hazai könnyűzenei élet támogatása céljából. A beatradiohungary.hu oldalán keresztül éjjel-nappal szól a rádiózás legújabb hazai alternatívája, az NKA Hangfoglaló Program által támogatott “Beat - Az ütős alternatíva”. Az új műsorszolgáltató célja hallgatói igényekre reagálva, közösséget építve támogatni a hazai könnyűzenei élet fejlődését. A Beat csapatának kiemelt fontosságú teret biztosítani a fiatal tehetségeknek, játszani az ismertebb előadók méltatlanul perifériára szorult alkotásait és bemutatni a külföldi zenei élet leginspirálóbb műveit.

A műsorstruktúra az indulás óta sokat változott, és időről-időre újdonságokkal jelentkezik. Egy ezek közül a ma először követhető fúziós elektronikus este, melynek rezidens DJ-je szerepében OIEE lesz. OIEE főbb műfaji irányvonalai a nudisco, a dance és az R&B, így biztos, hogy a mai eseményen is eklektikus tánczenére lehet számítani. Effektív dallamok, fülbemászó hookok, de az este során OIEE nemcsak a házibuli hangulatot és a táncolható trackeket hozza, hanem olyan zenész barátokat is, akikkel korábban vagy éppen mostanság is valamilyen közös anyagon dolgozik együtt.

Ők pedig: Solére, azaz Szigeti Zsófi, aki egészen Londonból érkezik a stúdióba, hogy egyedüli női vendégként emelje az est fényét; Novai Gábor Novan, akit legtöbbször a Mörk színeiben láthatunk szétszedni a billentyűket; a The Hybrid Drummer aka Jancsovics Máté, aki sok bandában volt már fellelhető a dobszerkó mögött, jelenlegi fő zenekara a Punnany Massif; illetve JumoDaddy, aki az est zárásaként érkezik a műsorba 2021-es tavasz-nyári szezonra készített szettjével.

Az Electronica meets Pop első eseménye este nyolctól lesz követhető a Facebook eseményben és a Beat oldalán.

hirdetés