Hangfoglaló

A Dal 2021 napot tart a Beat!

Lorde, Solar Power


Január 22-én egész napos programmal készül a Beat online rádió A Dal előadóival együtt! A Beat a legutóbbi tematikus nap keretein belül a Hangfoglaló Program induló előadóit mutatta be, most pedig egy újabb tartalmas programmal készül: február 22-én A Dal 2021 lesz a középpontban!

A február 22-én reggel 10:00-tól induló műsor minden órájában vendégül lát egy, az elődöntőbe tovább jutott versenyzőt Beat stúdiójában, amit a hallgatók live stream-en is követhetnek a rádió Facebook oldalán. A nap folyamán rádiók történetében először hangzik el mind a negyven induló dal is! Andelic Jonathan - Jota, a Chain Bridge Pop, a Down for Whatever, Nagy Szilárd és Ragány Misa, Katona Petra, valamint YOULI is mesél majd A DAL-ról, tervekről, így a Duna TV-ben oly távolinak tűnő előadók közelebb kerülhetnek hozzánk is. A versenyzők között a Hangfoglaló Program Induló Előadói Alprogramjának is rengeteg idei és korábbi támogatott produkciója is feltűnik.

A Beat az ütős alternatíva online rádió Rédl Ádám vezetésével indult útnak, hogy támogassa a hazai könnyűzenei életet, segítse azokat a fiatal tehetségeket és friss formációkat, akik nem feltétlen illenek bele a mainstream palettába. A Beat célja, hogy ezeknek az előadóknak ne csak újabb alkotásaikat mutassa be, de beszélgetős műsorai által közelebbről is megismertesse velük a hallgatóságot, és fordítva. A Dal 2021 szereplőit ünneplő tematikus adás február 22-én 10:00-tól indul, részletek az alábbi linken.

A BeatCast podcast csatornán Spotify-on és Apple Podcasts-on is visszahallgatható a Beat minden tematikus, saját gyártású műsora.

hirdetés