Hangfoglaló

Margaret Island: Duplakoncert és a búcsú

Lorde, Solar Power


Budapesten indította az évet a Margaret Island az Akváriumban. Ilyen volt a hétvégi dupla koncert a zenekarral.

Január 17-18-án bevette a Margaret Island az Akvárium Klubot. Az első nap a Miles Goodall -lal/UK/ és a Perpetuum zenekarral indult. 21:15-kor pedig megérkezett az est főszereplője az MI együttes. Óriási energia volt a színpadon, mint minden koncerten. A III. lemez dalai mellett szép számmal előkerültek a korábbi albumok anyagai is.

A Sold out bulinak több különleges pillanata is volt. Egyrészt Kristóf (gitár) előadott egy közös dalt a Mörk zenekarból ismert Zentai Márkkal, illetve Miles Goodall, angol énekes is színpadra lépett,akivel 2 közös angol dalt adott elő a banda (Még október végén Miles Goodall-nál töltött pár hetet a Viki, Bálint és Kristóf Brightonban. Valószínűleg akkor született a két új szerzemény is).

[caption id="attachment_12195" align="aligncenter" width="1600"] Fotó: Hegyi Júlia Lily[/caption]

A hétvégi koncert egyúttal búcsúkoncert is volt Gerendás Danitól, ugyanis még péntek délután közzétette Dani és a zenekar is, hogy útjuk külön válik.

Gerendás Dani:

"6 év közös zenélés után ezen a hétvégén véget ér a Margaret Island-del való együttműködésem. Megszámlálhatatlanul sok közös koncert, sok ezer kilométer és rengeteg eltöltött óra a buszban, gyakorlatilag együtt nőttünk fel a srácokkal és rengeteg csodás élményt megéltünk, amiket sosem fogok elfelejteni. Méltó zárásként ma és holnap az Akvárium Nagyhallban játszunk két szuper koncertet, gyertek el és bulizzunk együtt egy nagyot az elmúlt 6 év margójára!"

Margaret Island:

"A mai és holnapi koncerttel egy nagyon szép időszakot zárunk le: 6 év közös zenélés után különválnak az útjaink Danival, most hétvégén zenélünk együtt utoljára. Köszönjük a megszámlálhatatlan közös élményt, utazást, emléket, együtt megélt pillanatokat - na és persze az utánozhatatlan dobszólókat! Sosem fogjuk elfelejteni. Sok szerencsét kívánunk az új utakon neked, Dani!"

Az est végül a 'Hagyd kint' című dallal Zentai Márk közreműködésével zárult.

Az idei turné február 14-15-én indul Győrben. Kíváncsian várjuk ki veszi át Dani helyét a zenekarban és hogy milyen újdonsággal rukkol elő idén a banda!

Turnédátumok itt