Hírek

Lemondta turnéját a Queens of the Stone Age

Josh Homme sürgősségi műtétje miatt elmaradnak a júliusra tervezett európai QOTSA koncertek. A Queens of the Stone Age bejelentette, hogy lemondják a júliusi turnéjuk hátralévő állomásait.

A zenekar közösségi oldalain közzétett bejegyzés szerint Josh Homme frontembernek "azonnal vissza kell térnie az Egyesült Államokba sürgősségi műtétre". A sérülésének vagy betegségének jellegét nem részletezték, a banda mindössze annyit fűzött hozzá, hogy "minden erőfeszítést megtettünk, hogy végigcsináljuk és játsszunk nektek, de a folytatás már nem lehetséges".

A hír magyarország közelében tervezett fellépéseket is érint: július 10. és július 27. között az együttes Franciaországban, Németországban, Csehországban, Szlovákiában, Ausztriában, Romániában, Horvátországban és Görögországban lépett volna színpadra, fesztiválokat és önálló koncerteket is beleértve. A jegyek visszaváltásáról előbbiek esetében a fesztiválok oldalán lehet tájékozódni, utóbbiakról pedig a szervezők szolgálnak majd információval.

"A Queens nagyon szomorú, hogy nem tudunk nektek játszani. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, és osztozunk a frusztráltságotokban és csalódottságotokban." - írták.