Hírek

Egymás után mondja le az európai koncertjeit a Pearl Jam

A grunge meghatározó együttese legújabb albumát, a Dark Mattert népszerűsíti világkörüli turnéján. Már amikor nem kell lemondania koncertet.

Elhúzódó betegség miatt lemondta két berlini koncertjét a Pearl Jam. - olvasható a HVG oldalán -  A zenekar előzőleg már a szombati londoni fellépését is lemondani kényszerült. Közleményükben hangot adtak csalódottságuknak, és hangsúlyozták, hogy nehéz volt meghozni a döntést, azonban leszögezték, hogy teljes felépülésre van szükségük.

A betegség természetét nem részletezték, és azt sem árulták el, hogy a zenekar melyik tagja érintett. Ugyanakkor néhány nappal ezelőtt a frontember, Eddie Vedder arra célozgatott, hogy elkaphatott valami betegséget június 22-i, dublini koncertjükön, amikor lepacsizott a rajongókkal.

Közleményükben leírták, hogy az elmaradt koncertek árát visszatérítik, és bíznak benne, hogy még ezen a turnén sikerül bepótolni őket. A Pearl Jam következő koncertje július 6-án lenne Barcelonában, ennek esetleges elmaradásáról még nem tudni. Az európai koncertdátumok után a zenekar visszatér az Egyesült Államokba, majd ősszel Ausztrália felé veszi az irányt.